LIFESTYLE

Salman Khan și Iulia Vântur: cum au dat pe față relația, cum a început scandalul! Informația e bombă!

Iar ultima pare desprinsă deja din filmele pe care starul de la Bollywood le-a jucat. Un avocat din India a aruncat bomba. Vibhor Anand susține, nici mai mult, nici mai puțin că iubitul Iuliei Vântur ar fi sau ar fi fost… căsătorit cu o femeie pe nume Noor.

Și cu ea, Salman ar avea împreună doi copii, Ayesha în vârstă de 17 ani și Razzak aflat la vârsta de 13 ani. Potrivit zvonurilor apărute pe Twitter, femeia și cei doi copii al lui Salman Khan ar locui în Dubai,

Ce e cert e că, potrivit EkNumberNews, avocatul nu ar avea nici o confirmare oficială pentru povestea de pe Twitter, dar acesta l-a etichetat pe Salman Khan, cerându-i să răspundă la întrebarea: „Am dreptate, Salman?”. Până în prezent Iulia și Salman nu au avut nici o reacție publică cu privire la acest subiect.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Iulia Vântur, relație discretă până acum

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mulți ani, dar de când se iubesc, nici unul nu avorbit despre căsătorie. Mai mult, până în urmă cu câteva zile, chiar și relația lor părea neasumată, deși au fost surprinși împreună, deși Iulia s-a mutat în India pentru el și locuiesc împreună.

Dar săptămâna trecută, în timpul unei intervenții pe Skype a blondinei la Măruță la emisiune, a apărut și celebrul actor indian care a spus și el câteva vorbe. Asta a fost o premieră!

Poate tocmai de aceea, odată cu asta, dar și cu câteva imagini în care Iulia apare în timpul unei procesiuni alături de Salman Khan și de familia lui, lumea a înțeles că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei. Așa că, se pare că, au intrat și cârcotașii în priză.

Mai ales că Salman Khan este unul dintre cei mai doriți bărbați din India, fiind nu doar celebru, dar și bogat. În plus, la un moment dat, a fost inclus în top 10 al celor mai arătoși bărbați de pe planetă de prestigioasa revistă People.

 

 

 

 

Comentarii: