LIFESTYLE

Simona Halep nu merge la US Open, merge cu… mașina electrică!

sursa: Instagram

Din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a decis să nu participe la turneul de Grand Slem, de la US Open. Numărul 2 WTA a preferat să rămână să se antreneze la București, și așteaptă mini-sezonul de zgură. Și pentru că-și permite după ce a strâns zeci de milioane de dolari din tenis, Simona Halep și-a făcut un cadou.

Campioana de la Wimbledon din 2019 și-a cumpărat un superb Porsche Taycan, intrând în rândul sportivilor care și-au cumpărat mașină electrică. Și nu orice mașină electrică, ci cea mai scumpă de pe piață, susține Antena Sport.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Cea mai scumpă mașină electrică

Simona a scos din cont 150.000 de euro pentru noul bolid din garajul ei. Și a făcut deja ture cu luxoasa mașină. Halep și-a făcut apariția la unul dintre ultimele sale sesiuni de pregătire.

Taycan, prima electrică de serie de la Porsche, se bucură de enorm de multă popularitate – până și Bill Gates și-a cumărat una.

Din păcate, ca în cazul tuturor mașinilor electrice, Halep trebuie să fie atentă la pericolul reprezentat de combustia internă. La începutul anului, în Florida, un Taycan a luat foc în garaj și a explodat.

 

 

 

Comentarii: