LIFESTYLE

Brigitte, tăvălită din nou de Pastramă! De data aceasta, în stradă

Când au apărut imaginile cu ea înghesuită de actualul soț în shaormerie, Brigitte i-a luat apărarea lui Pastramă. ”Oamenii se mai ceartă, facem din țânțar, armăsar!”, a ieșit atunci fosta nevastă a lui Ilie Năstase să-și apere ”jumătatea”.

Și nici n-au trecut bine câteva luni că se dau iar lupte grele între soții Pastramă. Vedeta tv și afaceristul sunt protagoniștii unor scene halucinante petrecute într-o parcare.

Brigitte apare trântită pe jos, în timp ce Florin Pastramă este deasupra, țipând la ea, într-o scenă ce pare a fi una de violență. În imaginile date de România TV, se pare că vedeta e prăbușită la pământ, după ce ar fi fost bruscată de soț, iar oamenii care ar fi vrut să îi vină în ajutor au fost împrăștiați de așa-zis-ul agresor.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Regie de dragul audienței?

Evident că după ce imaginile cu incidentul au fost preluate de toată lumea, Brigitte și Pastramă au făcut turul televiziunilor. Cu aceeași placă precum data trecută. Că din prea mare dragoste, Brigitte are gura mare și că Pastramă o mai altoiește, tot din dragoste.

Sunt și unii însă care cred că scenetele de așa-zisă violență, puse cap la cap cu declarațiile celor doi protagoniști, nu sunt altceva decât mii regii menite să mai atragă atenția asupra lor.

Mai ales că Brigitte și Pastramă au propriul reality show la Antena Stars și ar avea nevoie să dea un imbold audienței care n-ar fi pe măsură.

 

 

 

 

Comentarii: