LIFESTYLE

Nicolae Botgros nu se mai ascunde: s-a mutat cu femeia care i-a făcut un copil la 65 de ani

Cine nu a auzit de Nicolae Botgros și ”Lăutarii” lui din Chișinău? E poate cel mai respectat și lăudat artist, compozitor celebru, dirijor de excepție, de aceea atunci când a apărut informația cum că Botgros are un copil cu altă femeie decât soția lui, publicul său a fost luat prin surprindere.

Evident, că cei mai apropiați știau de legătura artistului cu solista Anișoara Dabija, cea care cântă cu formația lui și care la acea vreme era femeie măritată și copii. Și iată că până la urmă, după ce Anișoara a divorțat și i-a născut o fiică, și celebrul dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău s-a despărțit de soția sa și s-a mutat cu cu cealaltă femeie.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

”Cadou” la bătrânețe

Pe perioada pandemiei, maestrul Botgros n-a mai avut spectacole și angajamente, așa că a petrecut mult timp cu fiica lui, Nicoleta, despre care a vorbit în sfârșit public pentru prima dată.

Într-un interviu oferit în cadrul emisiunii „Prima oră”, de la postul Prime 1, din Chișinău, artistul a făcut dezvăluiri despre fiica ținută secretă, până acum: ”Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina.

Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a povestit Nicolae Botgros.

 

 

Comentarii: