LIFESTYLE

Neplătite de 10 luni, jucătoarele de la CSM au protestat! Și au învins la Ferencvaros

sursa: gsp.ro

Înainte de startul partidei din grupele Ligii Campionilor cu Ferencvaros, câștigată 25-19, jucătoarele de la CSM București au protestat din cauza restanțelor salariale.

„Tigroaicele” s-au afișat cu tricouri personalizate, pe care au fost afișate mesajele „Respectați-ne munca” și „Respectați-vă promisiunile”. Jucătoarele de la CSM sunt neplătite din luna iunie.

CITEȘTE ȘI: Aveți degetele umflate? Iată care pot fi cauzele

S-a întors Neagu!

După absența provocată de coronavirus, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, s-a întors în echipa CSM-ului București. Interul stânga și-a condus colegele spre victorie pe semicerc, dar și la protestul dinaintea partidei, prin care elevele lui Adi Vasile și-au cerut banii restanți.

CSM n-a avut un început tocmai bun, iar până la jumătatea primei reprize, a fost mereu condusă. Dar, treptat-treptat, Cristina Neagu a ieșit la rampă, luând jocul pe cont propriu și având un excelent ”secund” în Siraba Dembele, cea mai bună marcatoare a partidei cu 9 goluri.

CSM București a obținut astfel a treia victorie din cele trei 4 meciuri disputate și ocupă momentan poziția a treia în grupă, la 1 punct de echipele situate pe primele două locuri, Kristiansand și Rostov-Don.

 

 

 

Comentarii: