LIFESTYLE

Andreea Raicu, iubita lui Matei Stratan? Vedeta, surprinsă ieșind din casa milionarului

A fost suficient ca Andreea Raicu să mărturisească recent că este din nou îndrăgostită. Că paparazzi au stat pe urmele ei și iată că au venit cu noutăți, în ciuda faptului că fostul manechin n-a vrut să dezvăluie identitatea actualului partener, despre care s-a limitat în a spune că o face fericită.

La scurt timp de la dezvăluire, Andreea Raicu a fost surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia. Într-o ținută sport și cu părul prins lejer, Raicu a fost fotografiată părăsind reședința lui Matei Stratan, în timp ce acesta a condus-o până la ieșire, informează Spy News.

De altfel, vecini de-ai milionarului care locuiește pe stradă cu Ilie Năstase și Oana Zăvoranu susțin că au văzut-o frecvent pe vedetă în preajma vilei în care au locuit Mădălina Ghenea și fiica ei până în vara anului trecut.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Depresie și dezamăgiri din dragoste

E drept că între Andreea și Stratan nu au fost observate gesturi de amorezi și nu este exclusă o amiciție sau chiar o colaborare profesională.

Vedeta și-a deschis numeroase afaceri pe numele ei, printre care și un bussines cu articole vestimentare și, de asemenea, Andreea oferă și cursuri de terapie, după ce s-a luptat mai mulți ani cu depresia.

Depresie în ghearele căreia a fost aruncată de traumele copilăriei, dar și de eșecurile suferite în dragoste. Andreea Raicu a fost cândva iubita lui Cristian Chivu, a lui Tudor Chirilă sau a lui Horia Tecău, însă niciunul nu a dus-o pe fosta prezentatoare tv la altar.

 

 

Comentarii: