LIFESTYLE

Rădoi are sânge în instalație: dezvăluie cât i s-a oferit ca să convoace jucători la lot!

sursa: gsp.ro

Nu e vorba despre naționala mare, ci despre selecționata de tineret, iar declarația-șoc îi aparține chiar actualului selecționer al primei reprezentative. Mirel Rădoi a dezvăluit la Telekom Sport cum ar fi existat intenția de mituire a sa, primind în sensul acesta o ”ofertă” de 50.000 de euro pentru a chema anumiţi jucători la lotul de tineret.

Desigur, mereu au existat zvonuri, au existat cârcotași care chiar au spus că sunt sfere de influență și de interes și că în jurul loturilor naționale mișună tot felul de personaje.

Dar primul care are curajul să spună cu subiect și predicat, practic să denunțe jocurile de culise și să înfățișeze presiunile la care sunt supuși selecționerii echipelor naționale este Mirel Rădoi.

Cel despre care s-a spus recent, după rezultatele dezastruoase din ultimele trei partide, că l-ar fi refuzat categoric chiar și pe nașul său Gigi Becali, care ar fi încercat să-i sugereze anumiți jucători de la FCSB.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Poliția e la ușă!”

Vara trecută, Rădoi a dus naţionala Under 21 până în semifinalele Campionatului European din 2019. Și înainte de a pleca la turneul final, recunoaște că au existat tot felul de apropouri. Nu a fost abordat direct, ci prin intermediari care ar fi vehiculat suma de 50.000 de euro.

„Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă.

Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit.

Cine şi-a putut închipui că poate veni la mine, cu orice sumă de bani, ca eu să chem un jucător? La fel o să răspundă şi Florin Prunea, cel care a spus că mi-a făcut convocările directorul tehnic al naţionalei.

Am ajuns la concluzia că, dacă nu acţionezii oamenii în instanţă, situaţiile se vor repeta”, a declarat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

 

 

 

Comentarii: