LIFESTYLE

Prodanca a făcut-o și pe asta! S-a infectat cu coronavirus, ce spune agentul FIFA

S-a ferit cât s-a ferit, a făcut ce a făcut și iată că Anamaria Prodan a intrat în galeria vedetelor care s-au infectat cu noul coronavirus.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei.

Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

A luat virusul de la fotbaliști

Prodanca a mai povestit că imediat ce s-a întors de la Sibiu, acolo unde a avut o ședință la club, la Hermannstadt, cu oficialii și cu jucătorii, a început să se simtă un pic rău.

Puțin obosită, a făcut și ceva febră, și atunci a mers de urgență ca să facă testul, care așa cum își imagina și ea, a fost cu rezultat pozitiv. Afacerista s-a izolat acasă și nu este panicată, deoarece nu prezintă simptome severe.

FC Hermannstadt a anunțat, vineri, printr-un comunicat oficial, că au fost depistate opt cazuri de infecție cu noul coronavirus. “În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu.”, se arată în comunicatul respectiv.

 

 

 

 

 

Comentarii: