LIFESTYLE

Ilie Năstase, ținut în joc de glezne de soția pe care a bătut-o! Ce spune Ioana despre împăcare

Un scandal imens a zguduit lumea mondenă la începutul anului. Ioana, cea de-a cincea soție a legendarului Ilie Năstase, general în rezervă și fost senator, a avut nevoie de ajutorul poliției ca să iasă din casă, după ce ar fi fost lovită de soț.

După ce a stat închisă în baie până ce au sosit polițiștii, Ioana Năstase a plecat din casa lui Ilie direct la Constanța, doar cu hainele de pe ea.

La câteva săptămâni de la teribilul incident, s-a vorbit de o împăcare, alimentată de faptul că Ioana și Ilie au fost surprinși luând masa împreună, iar soția lui Năstase a urcat pe Facebook o poză din casa acestuia.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Femeile să nu accepte agresiunea!”

De iertat, Ioana spune că l-a iertat pe soțul ei, însă asta nu înseamnă automat că ei doi s-au împăcat și că formează iar un cuplu, iar ea a renunțat la ideea de divorț.

”Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a mărturisit Ioana Năstase la prima sa apariție la tv după scandal, în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D.

În schimb, a recunoscut încă o dată că a fost într-adevăr bătută și că, în general, acest lucru este de neconceput, de aceea le și sfătuiește pe femei să spună ”nu” violenței domestice.

„Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie!”, a mai spus Ioana la Kanal D.

 

 

 

Comentarii: