LIFESTYLE

Ce spune Petre Roman despre fosta soție! De ce s-a rupt căsnicia cu Mioara!

Începutul de an a fost dificil pentru Mioara Roman. A trecut recent printr-o operație, iar Parkinsonul de care suferă a evoluat extrem de agresiv, fosta soție a lui Petre Roman nemaiputând să-și folosească o mână, după cum a povestit chiar fiica lor, Oana.

În tot acest timp, lumea s-a întrebat ce spune Petre Roman despre necazurile fostei neveste, dacă își ajută fiica în această perioadă extrem de dificilă, având în vedere că Oana l-a pus adesea la zid și l-a criticat în trecut pentru faptul că ales o altă viață și că are acum o altă familie.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

S-a însurat cu o femeie mai tânără

De altfel, când s-a produs divorțul dintre Mioara și Petre Roman, nimeni nu se aștepta. Și s-au spus multe lucruri, ba chiar cum că Silvia Chifiriuc, actuala soție a fostului premier, ar fi fost motivul pentru care Petre Roman i-ar fi spus adio Mioarei.

Niciodată însă Petre Roman nu a ieșit să vorbească despre divorțul dintre el și femeia care i-a stat alături pe vremea când acesta a condus Guvernul României. A venit acum și acel moment, când fostul prim-ministru de după Revoluție a trebuit să răspundă la întrebările puse de Denise Rifai la Kanal D.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus’, a fost răspunsul lui Petre Roman despre Mioara Roman.

 

 

 

Comentarii: