LIFESTYLE

Oana Zăvoranu nu-l slăbește deloc pe fostul bărbat! A zis de Pepe că e ”penibil”!

Ce or mai avea de împărțit, numai ei știu. Au trecut ani buni de la divorț, s-au dus toate necazurile, fiecare s-a căsătorit cu altcineva, dar râca dintre ei pare că nu o să treacă niciodată.

Unii spun că Oana Zăvoranu și Pepe s-au iubit prea mult și de aia se atacă cum pot. Alții zic că orgoliul a fost prea mare – el că a fost înșelat, ea că a dată de gol în public. Ce e cert e că niciunul n-a spus de ani buni o vorbă frumoasă despre celălalt.

Ultimul atac este cel al Zăvorancei. Deși o lua la țintă pe Raluca atâta vreme cât a fost nevasta lui Pepe, acum Oana a trecut de partea ei și s-a pronunțat în povestea cu fotografia postată de fosta cântărețului cu actualul iubit.

”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal!

Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”, a sărit Zăvo pentru cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Un șmecher nu se plânge că l-a înșelat nevasta!”

Oana Zăvoranu l-a tăvălit bine de tot pe Pepe. Și l-a lovit direct acolo unde-l doare. ”Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca bărbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, s-a pronunțat Zăvoranca în cancan.ro.

 

 

 

Comentarii: