featured LIFESTYLE

A ajuns Vica Blochina de la Pițurcă la Bănel? Ce relație are fosta balerină cu ex-fotbalistul

Când a dat petrecere faraonică de ziua ei, luna trecută, Vica Blochina l-a avut printre invitați și pe Bănel Nicoliță, nimeni altul decât fostul elev al… fostului ei amant, Victor Pițurcă. Iar apropierea dintre ei – produsă pe platoul emisiunii Splash, unde au participat amândoi – a părut suspectă.

„Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume”, a spus Vica Blochina pentru Cancan, iar de aici, gurile rele au început să croșeteze o eventuală idilă, ca și cum ar forma cel mai nou cuplu monden.

Dar Vica a vrut să demonteze toate legendele. Fosta balerină care s-a iubit 16 ani cu Victor Pițurcă și căruia i-a făcut și un copil a plecat într-o scurtă vacanță, la mare.

De unde a postat o fotografie în care apare alături silueta unui bărbat misterios. „Fiecare vară are o poveste”, a scris Vica în dreptul fotografiei.

 

 

 

 

Comentarii: