LIFESTYLE

A avut sau n-a avut Covid? Fostul model Roxana Marinescu amenință cu proces, iată motivul

Fostul model, acum femeie căsătorită și mama unui copil de 4 ani, n-a scăpat încă de coșmarul prin care trece de câteva săptămâni. A ieșit pozitiv la testul de coronavirus, a fost internată la ”Matei Balș”, a ieșit de acolo și când a fost chemată să doneze plasmă pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19, surpriză! N-avea anticorpi!

Roxana, soție de medic, ea fiind căsătorită cu celebrul estetician Victor Schwartz, cât și soțul ei, au rămas mască inițial. Apoi, amintindu-și prin ce a trecut, și cum a ajuns să meargă la terapie după traumele suferite în spital, fostul manechin a răbufnit pe Facebook.

„După cum știți acum o luna și ceva am fost depistată cu covid 19 pozitiv,am stat în spital 5 zile..au fost 5 zile pline de chin și lacrimi cu condiții precare și medici care păreau neputincioși în față „bolii”!
M-au ținut mai mult cu forță căci în spital eram asimptomatică deja (am avut decât mici probleme cu respirația și o stare acută de oboseală)nimic din simptomele covid-ului ( febra, tușe etc)dar cu toate astea așa erau directivele atunci:asiptomaticii stau internați până le iese 2 teste negative consecutiv!
Am ajuns după 5 zile acasă iar între timp.am aflat că ai mei de acasă(copilul și soțul)au fost testați și sunt negativi deci măcar asta era motiv de bucurie cu toate că m-apus pe gânduri acest lucru însă nu am vrut să mă gândesc pe moment”, este o parte a mesajului postat de fostul iepuraș Playboy pe Facebook.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Vrea explicații pentru ceea ce i s-a întâmplat

Vedeta a continuat: „Nimic nu mai era la fel,am avut stări de anxietate,frici…toate legate de această experiență urâtă de care numai vroiam să îmi aduc aminte!Pe 13 mai am donat plasmă pentru bolnavii de covid 19 aflați în stare gravă neștiind că testele ce vor urmă îmi vor dovedi altceva:2 teste efectuate și ambele negative (nu aveam anticorpi) un al 3 lea test serologic efectuat urmat de răspunsul:negativ!”, a scris Roxana în mesajul postat pentru fanii ei.

„Acum 2 zile atât eu cât și soțul meu am.decis să facem încă un test serologic care să ne demonstreze exact și să aflăm adevărul: NEGATIV….Sunt puțîn debusolată și singură mea întrebare este:”de ce eu?”…”ce voi face?”….îmi doresc enorm să demonstrez că ceea ce am.pățit eu nu este ceva întâmplător.
Mă abțin să comentez pe marginea acestui subiect și cu siguranță voi apela la cei in măsură să facă dreptate!!Cu siguranță nu sunt singură care a pățit așa dar in mod sigur voi fi cea cea are curaj să vorbească .. Cu probe, documente”, a amenințat fostul manechin Roxana Schwartz.

 

 

 

Comentarii: