LIFESTYLE

Țiriac Junior se însoară iar? Cu cine se iubește fiul magnatului după divorțul de Anastasia Lazariuc

Fiul lui Ion Țiriac iubește din nou și are chiar planuri de nuntă, după ce el și fiica Anastasiei Lazariuc au divorțat. De asemenea, se împlinesc aproape trei ani de la momentul în care au semnat actele ce le-au oficializat finalul de mariaj.

Lumea nici nu s-a dezmeticit bine după ce Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Ţiriac și-au recunoscut public divorțul, după o relație de 17 ani și o căsnicie din care au rezultat doi copii frumoși. Mulți au fost șocați de această despărțire, dar cel mai șocant a fost însă faptul că Ileana și Țiriac Junior erau deja divorțați de doi ani când a aflat toată lumea.

Iată că timpul nu s-a oprit, iar despre Ion Ion Țiriac se spune nu doar că iubește din nou, dar chiar are planuri să își oficializeze noua relație. El și noua iubită ar urma să ajungă în fața altarului, izolarea în timpul pandemiei apropiindu-l mai mult pe fiul celebrului magnat mai mult ca oricând de noua lui iubită. Care nu este deloc o persoană necunoscută marelui public și, coincidență sau nu, este jucătoare de tenis.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

I-a dat inelul noii iubite?

Deși nimeni nu a recunoscut oficial relația, vorbește lumea mondenă că cea care l-a făcut pe Țiriac junior să iubească din nou ar fi Sorana Cârstea. O femeie mai tânără cu 13 ani decât Ion Ion.

Iar tabloidele susțin că fiul miliardarului ar fi făcut deja și pasul cel mare și ar fi cerut-o deja pe sportiva cu care s-ar iubi imediat după divorțul de mama copiilor lui.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, susțin surse ale ziarului Impact.ro.

 

 

 

Comentarii: