LIFESTYLE

A băgat divorț, dar are grijă de el! Ilie Năstase e internat cu Covid, ce zice Ioana

După iureșul scandalului cu Academia de Tenis și cu nașul Ciprian Marica, Ilie și Ioana Năstase au plecat în Turcia, ca să uite de necazuri.

Când s-au întors însă, Ilie se simțea rău, iar un test făcut la o clinică de stomatologie a confirmat că legendarul sportiv este infectat cu noul coronavirus.

Năstase este și acum în spital, la Institutul Matei Balș, iar totul evoluează bine, va fi externat curând. „Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile.

Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru.

Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus încă soția lui Ioana, pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

În carantină, la Constanța

După ce se va externa, Năstase va pleca direct la Constanța, acolo unde are casă, dar nu va locui împreună cu Ioana.
„Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a mărturisit nevasta lui Năstase. Care deși a introdus acțiune de divorț, îi stă alături fostului sportiv în această perioadă.

Ioana a explicat și ce s-a întâmplat și cum a ajuns din nou la tribunal, totul pornind de la faptul că ea ar fi fost cea care i-a spus lui Ilie că la Marica i-ar fi furat Academia de Tenis.

”Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile.

„Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie”, aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva.

Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut” tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ.”, a mai spus Ioana în Click.

 

 

 

 

Comentarii: