LIFESTYLE

HOROSCOP 30 noiembrie 2021

Berbec A vă implica în ceva cultural este o idee grozavă astăzi. Ați avut întotdeauna o curiozitate puternică pentru lucruri care sunt puțin în afara situațiilor comune și diferite de experiențele dumneavoastră de zi cu zi, dar acum această curiozitate este deosebit de vibrantă.

Taur
În ultimul timp ați exagerat cu delicatesele culinare, iar acum trageți ponoasele. Nu este exclus să vă faceți un abonament nou la sală. Răbdarea dumneavoastră caracteristică vă ajută totuși să vă ambiționați și să vă reveniți în formă în scurt timp.

Gemeni
Nevoia dumneavoastră de socializare vă conduce în locurile unde se află mai mulți oameni cu aceleași interese. Poate vă înscrieți la un curs ori călătoriți sau mergeți la un concert. Partenerul dumneavoastră vă privește cu alți ochi. Dacă nu aveți partener, este timpul pentru cuceriri noi.

Rac
Veți avea nevoie de o noapte de odihnă bună pentru a vă pregăti pentru această zi de activitate plină de viață, de a lua decizii în a doua pare a zilei și de a pregăti o mulțime de surprize! Fiind dotat cu o minte ascuțită, vă puteți descurca în toate ca un maestru Jedi și vă veți distra foarte mult abordând următorul puzzle.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Luați atitudine împotriva a orice sau oricine vă intimidează astăzi. Persoana cu care aveți conflict nu este mai bună decât dumneavoastră, șeful nu este mai inteligent decât dumneavoastră, iar vorbitul în public nu este dușmanul dumneavoastră numărul 1, ci dumneavoastră sunteți. Automotivația este mai importantă decât credeți.

Fecioară
Vă veți trezi pe partea socială a patului în această dimineață, așa că nu vă mirați dacă veți fi într-o dispoziție mai orientată către oameni. Universul se extinde pentru a vă reaminti că faceți parte dintr-o comunitate mai mare și sunteți compatibil cu mai multe persoane decât vă dați seama.

Balanță
Zâmbetul celor din jurul dumneavoastră capătă astăzi amploare și, dintr-odată, oameni despre care nu credeați că știau numele dumneavoastră vă acordă multă atenție. Aveți o energie unică ce atrage oamenii către dumneavoastră, iar astăzi acest efect magnetic va atrage unele persoane influente.

Scorpion
Cineva are câteva idei noi pe care le-ar dori să le împărtășească astăzi, dar veți avea timp să ascultați? Încercați să încetiniți rutina normală suficient de mult timp pentru a auzi de la oamenii care în mod normal nu au suficientă putere sau influență pentru a vă atrage atenția.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
De ce să angajați sau să rugați pe cineva să facă ceva pentru dumneavoastră atunci când puteți face asta singur? Desigur, este mai convenabil să vă trimiteți rufele la spălătorie, să vă bucurați de un bucătar de restaurant, să lăsați o menajeră să vă curățe casa sau să plătiți pe cineva să vă plimbe câinele, dar este necesar?

Capricorn
Conexiunile se pot întâmpla în locuri improbabile și cu persoane puțin probabile. Astăzi, în circumstanțe dincolo de controlul dumneavoastră, s-ar putea să vă găsiți vorbind cu cineva cu care nu ați fi considerat niciodată să vorbiți până acum și ar putea duce la un nou tip de romantism.

Vărsător
Dacă petreceți prea mult timp gândindu-vă la greșelile dumneavoastră din trecut, cum vă puteți concentra pe a merge mai departe? Astăzi, trebuie să îndepărtați mănușile de box – pentru că este timpul să vă opriți din bătaie! Nimeni nu-și amintește lucrurile pe care le-ați făcut sau nu, așa că de ce ar trebui să o faceți dumneavoastră?

Pești

Unul dintre cei mai duri oameni pe care i-ați cunoscut a devenit brusc dulce și moale – motivul are ceva de-a face cu noul romantism fierbinte din viața sa. Se pare că deschiderea inimii sale l-a înmuiat și trebuie să petreceți ceva timp pentru a cunoaște această nouă versiune a vechiului dumneavoastră prieten.

 

 

 

 

Comentarii: