LIFESTYLE

Simpaticul Pavel Bartoș a scăpat de ”balast”! Actorul zice că nu a ținut dietă, care este secretul transformării

Mai că nu-l mai recunoști pe jovialul Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunilor “Masked Singer România” și “Românii au talent”. Unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Odeon, Bartoș are acum un look de invidiat, din august și până în buza lui decembrie reușind să topească nu mai puțin de 12 kilograme.

“Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie.

Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a explicat Pavel Bartoș pentru click.ro motivul pentru care s-a înhămat la acest proces de transformare.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Sala e sfântă!

La acest moment, Pavel a mărturisit că și-a atins deja targetul. Dar chiar dacă nu mai are de gând să dea jos nimic, nu va lua o pauză de la obiceiurile sănătoase pe care și le-a format în aceste trei luni: sportul în sala de forță sau pedalatul prin oraș, împreună cu fiica lui, Rita.

“Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc.

În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai spus simpaticul actor.

 

 

 

Comentarii: