LIFESTYLE

Scandal pe ”Balonul de Aur”! Ce a putut să spună Cristiano Ronaldo în miez de noapte

independent.md

Lionel Messi a primit Balonul de Aur pentru anul 2021! Este al şaptelea pe care-l așează în vitrină, după cele din 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019, ceea ce îl face să fie unic pe planeta Fotbal.

Desigur că s-au ridicat multe voci, în special nemții au comentat drept scandaloasă ierarhia, în condiţiile în care Robert Lewandoski, atacantul lui Bayern, a ieșit al doilea după Messi, dar are cifre senzaţionale în ultimii doi ani.

A mai existat însă un mare perdant, și anume Cristiano Ronaldo, care nu a prins nici măcar top 3 și nici nu și-a făcut apariția la ceremonia de la Paris. În schimb, portughezul s-a angajat într-n meci pe rețelele de socializare, cu Pascal Ferré, redactor-şef la ”France Football”.

Portughezul a luat foc după ce jurnalistul din Hexagon a dat o replică în New York Times, care-l viza pe el. „Ronaldo are o singură ambiţie: să se retragă cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Ştiu pentru că mi-a spus”, a spus redactorul-şef al revistei care acordă trofeul.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”A mințit!”

Furios, Cristiano Ronaldo l-a acuzat pe Ferré că minte. „Mi-a folosit numele pentru a se promova şi a promova publicația pentru care lucrează.

Este inacceptabil ca persoana responsabilă de prezentarea unui premiu atât de prestigios să mintă aşa, într-o lipsă absolută de respect faţă de cineva care a respectat întotdeauna France Football şi Balonul de Aur.
Şi a minţit din nou astăzi, justificând absenţa mea de la Gală printr-o presupusă carantină care nu are niciun motiv să existe”, a explicat Ronaldo. Care a completat.

„Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să câştig titluri naţionale şi internaţionale pentru cluburile pe care le reprezint şi pentru echipa ţării mele. Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toţi cei care sunt sau vor să fie fotbalişti profesionişti.

Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să-mi las numele înscris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial”, a precizat starul portughez în vârstă de 36 de ani. „Voi încheia prin a spune că deja mă concentrez pe următorul meci cu Manchester United şi pe tot ceea ce, alături de colegii mei şi de fanii noştri, putem încă realiza în acest sezon. Restul? Restul sunt doar vobe în vânt…”, a mai spus fotbalistul care a câștigat până acum de 5 ori prestigiosul trofeu.

 

 

Comentarii: