HOROSCOP

HOROSCOP 1 decembrie 2021

Berbec Viața dumneavoastră nu merge întotdeauna așa cum vă doriți – aceasta nu este o veste pentru dumneavoastră, dar astăzi se va simți astfel. Și cu cât ajungeți mai devreme la faptul că nu veți obține ceea ce doriți, cu atât mai bine. În ceea ce privește o desfășurare romantică, să nu vă supărați dacă lucrurile nu progresează în ritmul dorit.

Taur
Nu numai că aveți toată energia intensă pentru a începe ceva bun astăzi, dar veți avea, de asemenea, suficientă energie pentru a termina totul! La fel ca bunul organizator care sunteți, ați făcut munca necesară – acum tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați pe rezultate.

Gemeni
Ați ajuns la un punct în cariera dumneavoastră în care vă complaceți. Nu uitați însă că sunteți un om de acțiune care iubește imprevizibilul. Este mult mai înțelept să fiți bine pregătit decât să fiți slab pregătit! Așadar, practicați din nou discursul, citiți în continuare raportul și asumați-vă toate responsabilitățile pe care le aveți astăzi, încât să devină a doua natură.

Rac
Unele fapte din trecut vă trezesc remușcări. Pentru liniștea dumneavoastră, este bine să vă distrageți atenția prin ceva care vă face plăcere. Există o energie neobișnuită care se învârte în adâncul interiorului creierului dumneavoastră, iar astăzi vă va ajuta să veniți cu idei inovatoare care sunt mai puțin înțelese decât de obicei. Dar lucrul minunat este că, cu cât ideile dumneavoastră sunt mai nebunești, cu atât mai bine!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Leu
Astrele vă sfătuiesc să fiți mai sceptic astăzi. Se pot ivi persoane care nu sunt foarte bine intenționate. Cu finanțele stați acceptabil. Se recomandă însă investirea într-un plan care aduce venituri pe termen lung, posibil propria afacere. Trebuie să vă păstrați calmul cu orice preț în această zi. Veți fi ținta multor atacuri din partea persoanelor invidioase însă ele nu trebuie băgate în seamă.

Fecioară
Tot ce trebuie să faceți astăzi este să continuați cu instinctele dumneavoastră. Continuați în direcția în care considerați că este cel mai bine și nu veți fi în pericol să ieșiți de pe pistă. Există un rol în care începeți să vă simțiți confortabil, în ciuda faptului că nu credeți că vi s-ar potrivi vreodată – există doar să vă arate că viața are întotdeauna surprize pentru dumneavoastră.

Balanță
Multitasking-ul este oarecum supraestimat – la urma urmei, de ce lăudați pe cineva că poate să acorde o atenție minimă multor lucruri simultan? Este timpul să vă concentrați asupra unui lucru și să învățați că a face prea multe lucruri din mers înseamnă că nu îl veți aprecia niciodată pe niciunul dintre ele.

Scorpion
Astăzi nu este vorba să vă dați seama ce pot face alți oameni pentru a vă face fericit. Nici măcar nu este vorba să vă dați seama ce puteți face pentru a vă face fericit. Totul este să vă dați seama ce puteți face pentru a ajuta pe altcineva. Fiți în slujba cuiva care are nevoie de o mână de ajutor!

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Virilitatea și energia forțate asupra dumneavoastră astăzi sunt pentru spectacol – cineva vrea să vă intimideze pe dumneavoastră și pe grupul dumneavoastră de colegi sau prieteni să facă ceea ce vor să facă alții, nu ceea ce trebuie să facă grupul. Nu mai sperați că ceea ce vă doriți în viața personală să vină de la sine. Puneți punctul pe i.

Capricorn
Se ivește sarcina de a ajuta o persoană mai puțin experimentată ca dumneavoastră. Aveți impresia că vă pierdeți răbdarea și nu progresați cu nimic. Astrele vă recomandă să tratați lucrurile cu calm, nu se știe când aveți și dumneavoastră nevoie de ajutor. Pe măsură ce intrați în această zi, se vor petrece o mulțime de drame și s-ar putea să începeți să auziți sunete de alarmă.

Vărsător
Cineva vă spune astăzi ceva șocant care vă va lăsa mut de uimire, dar vă va oferi și un moment de pauză contemplativă. Ceea ce a spus ar putea fi neobișnuit, dar nu este incorect. Și, pe măsură ce acceptați, pe măsură ce ziua continuă, veți vedea că nu este chiar atât de șocant, până la urmă. Vă simțiți descurajat din pricina instabilității locului de muncă.

Pești
O situație-limită vă provoacă starea de calm, iar planurile dumneavoastră sunt date peste cap. Sunteți o persoană capabilă, nu uitați acest lucru! Cu cât veți rezolva mai repede și mai elegant conflictul, cu atât veți ajunge mai repede acasă, pentru a vedea serialul preferat. Astăzi veți veni față în față cu cineva a cărui amăgire de grandoare vă va distra și vă va amuza.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: