LIFESTYLE

I s-a agravat după ”Survivor”! Boala autoimună de care suferă Alexandra Stan

Alexandra Stan a dat mai mereu de înțeles că ar suferi de ceva, însă niciodată nu a mărturisit despre ce este vorba. Acum vedeta a rupt tăcerea, în sfârșit. Mai mult, pe lângă alte detalii, Alexandra Stan a spus că din cauza faptului că a participat la ”Survivor” chiar în timpul pandemiei de coronavirus, boala i s-a agravat.

De aceea, nu va mai participa în viața ei la show-uri de acest gen. „Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului.

Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii.

Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a spus Alexandra Stan, în timpul podcastului„Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

A divorțat după 3 luni de la nuntă

De asemenea, pe lângă problemele de sănătate, Alexandra Stan și-a mai făcut și altele, practic, cu mâna ei.
Mai întâi, s-a măritat pe ascuns cu bărbatul care-i era terapeut. A fost o nuntă blitz, rapidă, s-au cununat și în biserică. Și tot ”pe repede înainte” s-a desfășurat și divorțul de Emanuel Necatu.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior.

Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.”, a explicat Alexandra la ”Teo Show”.

 

 

Comentarii: