LIFESTYLE

A dat fotbalul pe tenis de masă și și-a făcut tatăl dependent de calmante la meciurile sale!

A început să joace tenis de masă doar pentru că era lângă casa lui, iar acum a devenit unul dintre cei mai buni jucători din România la vârsta sa. Când era mic, Andrei Istrate ar fi vrut să facă fotbal, dar nu are niciun regret că a ales alt sport!

„Am luat cea mai bună decizie. Mi-am găsit această pasiune pentru tenisul de masă, m-a inspirat foarte mult tatăl meu. Lui îi plăcea tenisul de masă și am început și eu să-l practic, dar pentru a ajunge la acest nivel am muncit foarte mult. Și nu mi-a fost deloc ușor”, este convins Andrei.

Tatăl său este cel mai mare susținător al puștiului de 15 ani, dar rezistă cu greu la meciurile sale. „Tata cred că este cel mai mândru de mine și de reușitele mele, trăiește fiecare meci de-al meu la cote maxime. Cu pastile lângă, cu apă, cu de toate. E fanul meu numărul 1”, povestește tânărul sportiv.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

L-a învins pe Darius Movileanu, campionul mondial de la cadeți

De curând, sportul pe care îl practică de la 7 ani i-a adus și o mare satisfacție. La Top 10 Europa, unul dintre cele mai tari concursuri de pe Continent, la care Andrei a participat pentru prima dată, a reușit să-l învingă pe Darius Movileanu, Campionatul Mondial de la cadeți.

„Primul meci a fost chiar împotriva, colegului meu Darius Movileanu, campion european și mondial…a fost normal să fiu puțin emoționat. L-am învins, după un meci foarte frumos. E o mândrie doar că noi ne cunoaștem foarte bine, jucăm în fiecare zi, suntem colegi de echipă, e normal să îl mai bat și eu din când în când”, spune Andrei.

Deși tenisul și școala îi ocupă majoritatea programului, juniorul își face timp pentru pasiunea lui cea mare: tenisul de câmp.  „Urmăresc fiecare turneu de Grand Slam și fiecare turneu mai important. Îmi place Roger Federer foarte mult, este uimitor ce poate să facă cu racheta. Nu ratez niciun meci, iar când pierde Roger sunt foarte trist și nu mă mai uit la acel turneu”, mai spune sportivul.

 

 

 

 

Comentarii: