LIFESTYLE

A făcut fotbal, tenis de câmp, înot și baschet, dar vrea la Olimpiadă la tenis de masă!

Rareș Șipoș e campion european în proba de dublu. Și este convins că peste patru ani va fi la Jocurile Olimpice alături de echipa masculină a României.

În vârstă de 20 de ani, jucătorul povestește că în copilărie a practicat patru sporturi: fotbal, tenis de câmp, înot și baschet, apoi tatăl său l-a dus la tenis de masă.

„Părinții mei m-au împins către sport. Când eram mic eram un copil foarte activ, practicam multe sporturi și într-un final am ales tenisul de masă. Am dorit să devin sportiv profesionist”, povestește Rareș.

Dacă la 9 ani visa să ajungă campion european, dorință care între timp i s-a împlinit, acum, la 20,  Rareș vrea ca peste patru ani să ajungă cu echipa națională masculină la Olimpiadă!

CITEȘTE ȘI: Apariţie SPECTACULOASĂ pe cer/ „Mâna lui Dumnezeu“, deasupra unui oraş din Brazilia

„Îmi este dor să mergem la concursuri”

Rareș Șipoș este deja la al patrulea cantonament cu băieții și fetele de la loturile naționale și abia așteaptă să participe din nou la concursuri.

Ultimul la care a mers înainte de pandemie a fost Campionatul European U21, de la care s-a întors cu două medalii: una de aur, la dublu, alături de Cristian Pletea, și o medalie de argint în proba de simplu.

„Îmi este foarte, foarte dor să mergem din nou la concursuri, dar pe de altă parte mă bucur că ne putem antrena împreună. Înainte de pandemie încrederea mea era la cote maxime, urma și un Campionat Mondial, care din păcate s-a anulat”, spune campionul.

 

 

 

 

Comentarii: