LIFESTYLE

Apariţie SPECTACULOASĂ pe cer/ „Mâna lui Dumnezeu“, deasupra unui oraş din Brazilia

Locuitorii din oraşul brazilian Teixeira de Freitas au fost martorii unei apariţii bizare pe cer. Oamenii s-au temut că va urma Apocalipsa. João Paulo Magalhães a postat pe internet o înregistrare video realizată în timp ce se afla la o benzinărie din Teixeira de Freitas, localitate situată în sud-estul Braziliei.

Imaginile surprinse săptămâna trecută, la amiază, arată un spectacol ieşit din comun – un nor cu o formă ciudată, ca şi cum un meteorit care se prăbuşea pe Pământ s-a oprit din cădere. Norul a căpătat forma unui braţ de bărbat cu pumnul strâns şi a atras imediat atenţia locuitorilor.

Cum să-ţi REFACI sprâncenele dacă le-ai pensat prea mult

Află cât de bun şofer eşti în funcţie de zodia ta

Epuizarea termică, marele pericol al caniculei: Ce ne învaţă medicii

Oamenii s-au temut că vine sfârşitul lumii, dar norul care strălucea în lumina Soarelui s-a disipat în cinci minute, relatează Daily Mail.

Foto: captură video YouTube

„Părea că un meteorit căzuse pe Pământ şi produsese o explozie. M-am speriat şi eu, am crezut că o să vină o tornadă”, a povestit Magalhães.

Foto: captură video YouTube

Imaginile au făcut înconjurul lumii pe internet. „Lucrarea Domnului e perfectă”, a scris cineva pe Instagram. Altcineva a scris că aceasta este „Mâna lui Dumnezeu” şi e un semn. Însă oamenii de ştiinţă văd altfel imaginile – serviciul local de meteorologie a analizat imaginile şi a anunţat că este vorba de un nor şi atâta tot.

Remedii naturale pentru a scăpa de mirosul URÂT al picioarelor

De pe altă PLANETĂ? Mâncărurile care fac furori pe Instagram

La 49 de ani, Pamela Anderson își schimbă din nou partenerul / FOTO

Foto: captură video YouTube
Comentarii: