SANATATE

Remedii naturale pentru a scăpa de mirosul URÂT al picioarelor

Foto: Pinterest.com

Vara e principalul inamic al picioarelor si al mirosului fin. Exista persoane care, indiferent ce ar purta, nu se pot descalta cand merg in vizita de rusine sa nu isi dea pe spate gazda din cauza mirosului emanat de propriile incaltari.

Dacă nu reușești să scapi de mirosul urât al picioarelor, iata mai jos cateva remedii naturiste pe care ar trebui să le încerci:

1. Amestecă jumătate de cană cu oțet din cidru de mere, cu două căni de apă caldă și stai cu picioarele în acest amestec 15 minute. Repetă acest lucru în fiecare zi, timp de o săptămână.

2. În doi litri de apă fierbinte adaugă o lingură de rozmarin uscat și două linguri de salvie uscată. După ce s-a răcit stai cu picioarele în acest amestec 15 minute. Repetă acest lucru în fiecare zi, timp de o săptămână.

Cum poți slăbi, în funcție de zodie

Marele secret al produselor cosmetice: Află când expiră acestea cu adevărat

3. În doi litri de apă fierbinte adaugă zeamă de la o lămâie și 50 g de bicarbonat de sodiu. Stai cu picioarele în acest amestec 15 minute. Repetă acest lucru în fiecare zi, timp de o săptămână.

Foto: Facebook.com

4. Într-un lighean cu apă caldă, dizolvă o jumătate de pungă de sare și stai cu picioarele acolo timp de 20 de minute. Este suficient să repeți procedeul zilnic, timp de două săptămâni și picioarele tale nu vor mai transpiră atât de rău.

CUM se taie UNGHIILE copiilor

Gențile metalice, modalitatea perfectă pentru completarea outfitului în 2017

O școală din Londra ar putea permite băieților să poarte fustă la uniformă. Care este motivul

5. Înmoaie două pliculețe de ceai negru într-un litru de apă și lasă-le la fiert un sfert de oră. Combină totul cu o jumătate de litru de apa rece și apoi înmoaie-ți picioarele acolo timp de o jumătate de oră. Ca să scapi de mirosul de transpirație, e nevoie să repeți procedeul zilnic, timp de o săptămâna.

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Nucile, efect incredibil pentru sănătate: Transformare după doar patru ore

6. Într-un recipient cu apa caldă pune 4-6 picături de ulei din arbore de ceai, cumpărat de la plafar, și ține-ți picioarele, mai ales degetele, în apa caldă cel puțin 15 minute. Repetă operațiunea de mai multe ori pe săptămâna. Uleiul din arbore de ceai are efect antimicrobian, înmuierea timp de 15 minute, de mai multe ori pe săptămâna, a picioarelor în apa caldă în care ai pus picăturile ajutându-te să scapi de mirosul neplăcut.

Comentarii: