MODA

Gențile metalice, modalitatea perfectă pentru completarea outfitului în 2017

Un nou sezon impune o nouă geantă de mână și, în timp ce fiecare sezon aduce cu el o mulțime de tendințe, de această dată este vorba despre  cele metalice.

Prin urmare este timpul să lăsați deoparte culoarea neagă în favoarea unui accesoriu strălucitor (la propriu și la figurat! ) și nou.

După ce a fost considerată o alegere periculoasă din cauza asocierii sale cu stilul iconic al anilor ’80, tendințele metalice au devenit o obișnuință a vieții moderne. De la culoarea metalică a armelor (”gunmetal”) la argintiu, auriu precum și diverse nuanțe de pastel strălucitoare, amestecul de forme, țesături și texturi unice fac din geanta de mănă metalică un accesoriu must have al acestui an.

Acesta este motivul pentru care mai mulți designeri, cum ar fi Fendi, Altuzarra și Trussardi, și-au lansat noile colecții de genți, injectându-le cu puțină distracție.

Cel mai mare duşman al dietei: Cafeaua şi laptele la micul dejun

Trucuri pentru a-ți CREȘTE voința și autocontrolul care chiar funcționează

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

La Fendi, aceasta însemna compensarea culorilor clasice cu verde sau roz metalic, flori de brocart, curele în stil chitară și doodle. În timp ce Altuzarra și-a finisat gențile în nuanțe de albastru regal.

Pentru un look clasic, paleta aurită și-a lăsat amprenta pe gențile mini de la  Louis Vuitton,cu o emblemă „LV” contrastantă, iar Chanel și-a nunațat stilurile clasice cu argint metalic.

În mod similar, modelele de la Kenzo purtau genți de culoare argintie cu lanțuri de aluminiu, în timp ce la Marc Jacobs s-a pus accentull pe genți de umăr cu mânere de aur.

Cum să porți salopeta de jeans

Legătura dintre alimente și organe. Cum ne indică natura ce să mâncăm!

Indiferent de outfit-ul pe care dorești să-l realizezi, gamele metalice sunt modalitatea perfecta de a îmbogăți cel mai prețioasă ținută.

Nu puteți renunța la perechea preferată de blugi și la un tricou? Accesorizați o genată metalică și veți fi surprinsă de rezultat!

Bineînțeles, argintul, aurul și bronzul sunt nuanțele cele mai versatile, dar indicat ar fi să nu vă fie frică să jucați și cu culoarea.

Top 5 cure de DETOX. Alege-o pe care potrivită pentru tine!

Cămașa MAXI, una dintre tendințele de necontestat ale primăverii-verii 2017

Cu o singură mențiune aici. Totuși, asigurați-vă că geanta pe care o alegeți nu este extrem de strălucitoare, disproporționată cu restul ținutei, deoarece prea multă strălucire poate avea efectul contrar, de a da naștere unei ținute ce poate părea puțin ieftină.

Vezi selecția din galeria de mai jos:

Succes! 

Comentarii: