LIFESTYLE

A făcut-o și pe asta: Ilie Năstase, în pelerinaj la Arsenie Boca!

Despre Ilie Năstase se știe că nu a fost prea dus pe la biserică, așa cum se spune. Desigur, o metaforă având în vedere caracterul rebel dovedit în tenis, dar și în general, în viața personală de marele sportiv.

Doar că cea de-a cincea doamnă Năstase, Ioana, pare să-l fi transformat total pe Ilie Năstase care, din lup, a devenit un mielușel, când vine vorba de soția lui mai tinerică.

Ioana l-a iertat pe primul lider din istoria ATP, după bătaia încasată în luna ianuarie, și a renunțat la acțiunea de divorț, chiar înainte de prima înfățișare. Și se pare că l-a adus pe Nasty pe calea credinței.

CITEȘTE ȘI: PAUZA în relații. Mit sau adevăr?

”Am ajuns unde mi-am dorit dintotdeauna!”

Și dacă anul trecut, Ioana l-a dus pe Ilie în pelerinaj pe la mânăstirile din Moldova, acum legendarul sportiv a ajuns la braț cu nevasta la mormântul lui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop.

Au stat împreună cu toți credincioșii, la coadă, pentru a ajunge să se roage, Ioana și-a acoperit capul cu o basma, a purtat o rochie lungă, cu trenă, iar Ilie s-a îmbrăcat și el corespunzător.

De altfel, cel care a făcut public momentul a fost chiar Năstase. “În sfârșit am ajuns în acest loc divin, unde mi-am dorit dintotdeauna!”, a scris Ilie Năstase pe pagina sa de socializare de pe Facebook, unde au apărut și trei poze cu cei doi la mormânt.

 

 

 

Comentarii: