LIFESTYLE

Dorinel Munteanu, trădat de fosta soție! Ce i-a făcut femeia după divorț

Dorinel Munteanu a divorțat de soția lui Simona acum cinci ani, în anul 2016. Căsnicia lor ajunsese pe butuci, după ce fostul mare campion apucase darul beției. Lucru recunoscut, ulterior, chiar de el.

Ei bine, Dorinel a divorțat și și-a văzut de viață, s-a și recăsătorit. Dar și fosta doamnă Munteanu, Simona, care locuiește în Germania, pare să-și fi găsit o altă dragoste.

Povestea e însă puțin mai delicată, deoarece iubitul fostei ar fi un medic sportiv, prieten cu Munteanu, de pe vremea când juca la echipa Wolfsburg.

Iar asta l-a făcut pe Dorinel să-și ducă fosta nevastă la tribunal și să ceară să fie absolvit de pensia pe care ar fi trebuit să i-o plătească lunar, având în vedere că ea are deja alt partener.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

Nu-i mai dă bani fostei

Astfel, instanța i-a admis cererea, așa că Dorinel a scăpat să-i mai plătească o compensație de 1500 de euro. Dacă Dorinel Munteanu ar fi semnat un contract de antrenor 50.000 de euro, magistrații deciseseră după divorț că Munti ar fi fost bun de plată: ar fi fost obligat să-i dea Simonei o sumă de până la 4500 de euro.

Pe Dorinel Munteanu l-a mai ars și altceva în afară de faptul că fosta s-a cuplat tocmai cu prietenul lui. Faptul că locuința pe care el i-o cedase gratuit în Germania ar fi fost vândută pentru 600.000 de euro.

Și acum, se plimbă cu o mașină de 180.000 de euro, spre deosebire de el care „locuiește într-un apartament care este supus vinderii publice în cadrul unei executări silite pornite la cererea pârâtei, și nu are o altă posibilitate locativă, și, de asemeni, arată că are o mașină mult mai ieftină”, scriu jurnaliștii de la Wowbiz.

În urma divorțului, Dorinel Munteanu i-ar fi lăsat soției o mică avere: 3 ceasuri Rolex în valoare de 70.000 de euro, mobilier de 150.000 și o mașină marca BMW.

 

 

 

Comentarii: