LIFESTYLE

A ieșit iubirea și pe strada Alinei! Cea de-a doua doamnă Borcea a fost cerută în căsătorie, cine e iubitul ei

Alina Borcea a acceptat să divorțeze cu greu de Cristi Borcea. A făcut scandal pe la televizor, a făcut-o în fel și chip pe rivala ei, dar într-un final a trebuit să accepte că soțul ei a ales-o pe cealaltă.

Așadar, în 2016, Alina a divorțat și s-a și mutat în Statele Unite ale Americii, cu cei doi copii, în timp ce Valentina Pelinel a devenit a treia doamnă Borcea.

Abia acum, la aproape 5 ani de la divorț, Alina s-a afișat în compania unui alt bărbat. Fosta nevastă a lui Borcea a mers la un eveniment organizat de Ferrari la Miami, la braț cu Claude.

Dar cine este iubitul Alinei? Tabloidele spun că are 46 de ani, este un milionar american și are o afacere de succes în Miami.

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă.

Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida’, a spus o sursă, pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

A cerut binecuvântare de la Borcea

Și pentru totul a decurs cum nu se poate mai frumos, pe 26 aprilie, Claude a îndrăznit să o ceară în căsătorie pe Alina Vidican.

Alina nu s-a gândit de prea multe ori ca să-i spună ”da” iubitului. Dar a avut grijă ca înainte să ia această decizie, să i-l prezinte și lui Cristi Borcea, omul cu care are doi copii.

„Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor’, a mai spus apropiații Alinei.

 

 

 

 

Comentarii: