LIFESTYLE

A înnebunit lumea cu geaca lui Putin! Prețul ei e nimic, pentru că liderul de la Kremlin ar fi cel mai bogat om al Planetei

Vladimir Putin a urcat aseară pe scenă, pe stadionul Lujniki din Moscova, și a vorbit norodului. Și asta, cu ocazia aniversării anexării Crimeei, moment marcat printr-o serie de evenimente grandioase în marile orașe.

Evident că Vestul a considerat gestul drept o sfidare a situației actuale, când Rusia a invadat Ucraina și zilnic mor mii de oameni, civili și soldați, ucraineni, dar și ruși.

Și totuși, dincolo de semnificații și politică, toată lumea vorbește de aseară doar despre geaca lui Vladimir Putin – care ar fi dispărut la un moment dat din cadru, făcându-i pe adepții teoriilor conspiraționiste să creadă că pe scenă ar fi apărut holograma președintele rus.

CITEȘTE ȘI: Ce a spus presupusa amantă a lui Putin în urmă cu ceva timp! Replica Alinei Kabaeva dă totul peste cap

Palate, flotă de avioane și un iaht

Așadar, experții au găsit imediat modelul purtat de Putin la eveniment și au aflat că geaca este a unui brand super-exclusivist și ar costa 12 mii de euro.

Doar că asta este nimic în comparație cu ceasurile lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a fost surprins la o întâlnire bilaterală purtând un model Patek Phillipe ediție limitată, în valoare de 17O de mii de euro!

Dacă ne gândim că anchete al CIA, FBI și oligarhii fugiți în exil au spus că Putin ar fi cel mai bogat om al Planetei, cu o avere care depășește 2OO de miliarde de euro, nu pare deloc surprinzător. Nici că președintele Rusiei poartă costume special create pentru el, care nu costă niciodată mai puțin de 5.OOO de euro, sau chiar treninguri din mătase și cașmir, de 3.5OO de euro.

Lui Putin i se atribuie, printre altele, o flotă de 58 de avioane, un super jet cu toaleta de aur, un iaht uriaș, peste 5O de proprietăți peste tot în lume și un palat lângă Soci, de un miliard de euro, care are teatru privat, patinoar de hochei, heliport și cazino.

 

 

 

Comentarii: