LIFESTYLE

Ce a spus presupusa amantă a lui Putin în urmă cu ceva timp! Replica Alinei Kabaeva dă totul peste cap

De curând publicația Page Six a aruncat pe piață că presupusa amantă a liderului de la Kremlin, fosta gimnastă Alina Kabaeva, și pe cei patru presupuși copii ai lor, s-ar afla, sub pază strictă, într-o reședință luxoasă din Elveția, țară cu statut neutru în Europa.

„În timp ce Putin continuă atacul asupra Ucrainei, omorând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o vilă privată, undeva în Elveția”, susținea site-ul Page Six.

De asemenea surse apropiate Kremlinului asta au susținut: că cei doi ar avea împreună două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015, și că Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar mai avea și doi băieți.

Recent, în iureșul iscat de știrea apărută în Elveția, militanții din această țară s-au organizat și au strâns zeci de mii de semnături pentru o petiție prin care cer ca, pe lângă confiscarea averii fostei gimnaste, Kabaeva și copiii să fie expulzată de urgență.

Dar oare ce a spus Alina Kabaeva când a fost întrebată de viața ei privată în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat lui Alexei Nemov, pentru Bolshoi Sport?

CITEȘTE ȘI: Unde s-ar ascunde de război amanta lui Putin! Alina Kabaeva și copiii nu sunt în buncărul secret

”Viața mea privată rămâne așa!”

Fosta campioană olimpică a avut practic același discurs sau cel puțin în aceeași notă cu cel al lui Putin. Într-o vizită în Italia făcută premierului Berlusconi, președintele rus a driblat întrebările despre Kabaeva și, glumind, le-a spus jurnaliștilor că își bagă nasul unde nu ar trebui.

Alina Kabaeva a fost și ea chestionată de marele gimnast cu privire la viața privată și a răspuns așa. Că a învățat că a învățat din experiență că nu trebuie să lase pe nimeni să intre în intimitatea ei și că ce e personal trebuie să rămână personal.

Dar a dat un detaliu, atunci: ”Ceea ce pot spune e că nu am copii. Acesta e adevărul!”, îi spunea Kabaeva lui Nemov, ce-i drept, prin 2o13.

 

 

 

Comentarii: