LIFESTYLE

Tatăl merge pe mâna fiicei de 17 ani în cursele de Off Road!

Ionuț Tudoroiu este  pescar de la 6 ani, pilot în cursele de Off Road de peste 20 de ani, se implică în acte de caritate și lucrează ca  asistent medical pe Ambulanță.

Tudoroiu le-a transmis pasiunea pentru mașini și pescuit și soției și celor două fiice. De un an, Ionuț face echipă în cursele de Off Road cu fiica cea mare, Alexandra, care îi este copilot.

„E foarte interesant, am experimentat o grămadă de aventuri alături de el și îmi place mult să particip cu el în concursuri”, mărturisește Alexandra Tudoroiu.

Tănâra a avut mari emoții la prima ei cursă oficială în calitate de copilot. „Nu știam la ce să mă aștept, tata mi-a spus că o să fie destul de greu, dar m-am descurcat foarte bine. La final mi-a spus că e mândru de mine”, recunoaște Alexandra.

În cursele de Off Road, copilotul are cea mai mare responsabilitate. „Copilotul e baza, în traseul trebuie să fiu foarte atentă și să îl ghidez pe pilot”, povestește fiica de pilot.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

E asistent medical pe Ambulanță

Ionuț are și o latură sensibilă despre care nu îi prea place să vorbească. „Ne mobilizăm și ajutăm persoanele nevoiașe în general tineri, copii foarte mici și persoane în vârstă. Le cumpărăm tot ce e nevoie de Paște și de Crăciun”, spune până la urmă pilotul.

De ani buni, Ionuț este asistent medical pe Ambulanță. „Dacă vrei să faci ceva și să îl faci și bine trebuie să îl faci din pasiune. Inclusiv jobul îl fac din pasiune”, susține Ionuț.

Așa cum îi urmează hobby-urile, și profesional Ada vrea să activeze în același domeniul cu tatăl său. „Mi-ar plăcea foarte mult să devin medic”, anunță adolescenta copilot în cursele de Off Road, Clasa Standard.

Comentarii: