LIFESTYLE

Unde s-ar ascunde de război amanta lui Putin! Alina Kabaeva și copiii nu sunt în buncărul secret

Ei bine, în perspectiva unui eventual război nuclear, presa a vuit cum că Vladimir Putin și-ar fi ascuns femeile într-un buncăr subteran din Siberia. Fosta soție, fiicele oficiale, fosta amantă și actuala, împreună cu copiii lor și ai lui Putin, ar fi fost adăpostite acolo, au titrat tabloidele din toată lumea.

Însă se pare că nu e deloc așa. Sau cel puțin, asta susține publicația Page Six. Că amanta liderului de la Kremlin, fosta gimnastă Alina Kabaeva, și pe cei patru copii ai lor, s-ar afla, sub pază strictă, într-o reședință luxoasă din Elveția, țară cu statut neutru în Europa.

„În timp ce Putin continuă atacul asupra Ucrainei, omorând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o vilă privată, undeva în Elveția”, susține site-ul citat anterior.

„Alina are doi băieți și fete gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția.”, a declarat o sursă pentru Page Six, iar toți copiii tiranului din est ar avea pașaport elvețian.

CITEȘTE ȘI: Un psiholog a analizat comportamentul fostului principe Nicolae: Ce ascunde nepotul Regelui Mihai

Are patru copii cu gimnasta?

Până acum nu s-a indicat exact câți copii ar avea Vladimir Putin cu Alina Kabaeva, gimnasta rusă medaliată cu aur olimpic, despre care s-a tot scris că e de mai mulți ani amanta secretă a liderului de la Kremlin.

Acum însă publicația menționată mai sus suține că fosta sportivă ar avea patru copii cu Vladimir Putin. Potrivit anumitor surse, cei doi ar avea împreună două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015, dar se crede că Alina Kabaeva și dicatorul rus ar mai avea și doi băieți.

 

 

 

 

Comentarii: