LIFESTYLE

A lăsat America și câștigă medalii la gimnastică pentru România!

Nicholas Țârcă, un puști născut peste Ocean, s-a mutat în țara natală a părinților săi pentru a-și urma visul! Mama balerină, tatăl fost gimnast, iar copilul lor de 13 ani, câștigă medalii la gimnastică pentru România. Născut în Tennessee, sportivul face gimnastică de la 8 ani și vorbește la perfecție limba română!

Și-a dorit foarte mult să ajungă la Campionatele Europene din acest an, care inițial erau programate pentru luna mai și pentru asta trebuia să își câștige locul în echipa națională.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Testat pozitiv pentru Coronavirus chiar înainte de plecare

La primul concurs la care a participat după pandemie, Campionatele Naționale, Nicholas a câștigat 5 medalii, trei de argint și două de bronz și și-a asigurat biletul de participare la Campionatele Europene de la Mersin, din Turcia, pe care din păcate pentru el, le ratează. La ultima testare înainte de plecare a fost depistat pozitiv pentru Coronavirus.

 Băiatul are și un idol în sportul pe care îl practică de la 3 ani, un gimnast japonez, câștigător a 7 medalii olimpice. „Kohei Uchimura, e un gimnast japonez și îmi place de el mult” , a mărturisit sportivul proaspăt medaliat la Campionatele Naționale.

Nicholas vrea să își continue școala în America. „Îmi place și în România, dar mi-e dor de America. Vreau să intru la colegiu, să fac acolo gimnastică, dar și studiile”, a recunoscut Nicholas.

 

 

 

 

Comentarii: