LIFESTYLE

Păzea, Bendeac și-a scris cartea! Dezvăluiri incredibile și momente emoționante din viața actorului

A recunoscut că se tratează încă de depresie. Și chiar a vorbit în public despre asta, cât și despre faptul că a încercat aproape tot. Chiar și să facă sex pe bani, și culmea, a și fost plătit în… cocoșei de aur. Când vine vorba despre Mihai Bendeac, nimic nu este surprizător.

Această latură emoțională, pe care n-a evidențiat-o niciodată poate constitui însă o surpriză. Și anume faptul că Mihai Bendeac a terminat de scris cartea, pe care a denumit-o „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”.

De ce așa? Pornind de la faptul că mama lui însăși și-a scris o serie de amintiri în niște caiete, iar el s-a inspirat de acolo. I-a fost extrem de greu să ducă la bun sfârșit proiectul, dar a reușit, a povestit Bendeac pentru Click.

”Îți spun sincer, că nu știu dacă vreodată o să am puterea să parcurg acest drum. Pentru că a fost mult mai greu decât mi-aș fi închipuit.

A fost extraordinar de greu, poate cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată. Și am făcut lucruri destul de grele de-a lungul timpului.”, a spus actorul.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Are și pasaje mai șocante

Bendea ar fi vrut să lanseze cartea la Teatrul de Comedie, dar nu poate din motive de pandemie. Le-a dat însă câteva ponturi celor interesați.

”E o carte care sigur că are zone de emoție, dar sigur că are și niște zone extrem de ireverențioase. Are și zone sau accente poate vulgare pentru unii, în anumite momente. Are și zone, poate, șocante sau derajante pentru alții. Sunt niște traume din trecut pe care nu prea mi-aș fi dorit să le revizitez.

Nu mi-aș permite vreodată să mă laud cu vreun fel de calitate scriitoricească, dar singura chestie cu care mă pot lauda și mă pot uita în oglindă și să îmbrățișez chestia asta, este faptul că am scris foarte sincer. Extrem de sincer, iar pentru mine a fost o terapie.”, a dezvăluit controversatul artist.

 

 

 

Comentarii: