LIFESTYLE

A plecat de la propria nuntă pentru a ajunge în cantonament!

Cu o viață dedicată voleiului, Laurențiu Lică a simțit pe propria piele ce înseamnă să te sacrifici pentru sportul iubit. A fost nevoit să plece în toiul petrecerii propriei nunți pentru că a doua zi trebuia să fie la antrenament, la sute de kilometri depărtare.

„Eram jucător la Petrom Ploiești și la vremea aceea ne-am programat nunta. Managerul și antrenorul nici nu au vrut să audă că nu mă întorc a doua zi după nuntă, pentru că aveam un meci foarte important. Nuntașii încă erau în sala de evenimente”, povestește Laurențiu Lică, căpitanul formației SCMU Craiova, medaliata cu bronz a Diviziei A1

Dacă nu ar fi făcut volei, pe Laurențiu îl aștepta o carieră de portar de fotbal. „Tatăl meu își dorea foarte mult să mă trimită la fotbal. Vedea în mine un portar senzațional, pentru că pur și simplu săream prin sufragerie”, mărturisește sportivul.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Va juca cel puțin până la 43 de ani

În campionatul recent încheiat, Laurențiu Lică a fost nu doar veteranul și căpitanul echipei, ci și cel mai bun jucător și marcator al craiovenilor în foarte multe partide disputate. Tocmai de aceea, SCMU Craiova i-a prelungit un an contractul, astfel că îl vom putea vedea jucând până cel puțin la 43 de ani!

„Îmi place, încă îmi place, joc cu pasiune, pun foarte multă dorință în fiecare execuție”, explică voleibalistul Craiovei.

 

Comentarii: