LIFESTYLE

Rona Hartner a învins cancerul și prin rugăciune: ,Analizele sunt bune, mulțumesc lui Dumnezeu!,

sursa: Pro TV

Pentru Rona Hartner, ultimii trei-patru ani au însemna un carusel de emoții și luptă. Pentru dragoste, pentru sănătate, pentru viață, fiindcă actrița a avut de purtat cel mai crunt război. Cu cel mai perfid adversar: cancerul.

S-a operat, de urgență. A trecut prin chimioterapie, chiar înainte de nuntă, și a scăpat. A scăpat și grație lui Dumnezeu, spune artista. Rugăciunea și credința au ajutat-o să nu își piardă zâmbetul și starea de spirit.

„Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă nimic, sunt o.k.

Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie și acum având acest tratament mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a spus Rona Hartner pentru Click!

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

A divorțat anul trecut

Rona Hartner și francezul Herve Camilleri au trăit o poveste de iubire care a durat trei, a bifat o spectaculoasă și originală nuntă pe Coasta de Azur, dar și un divorț greoi.

Inițial, actrița era convinsă că va fi o formalitate care se va încheia repede. Doar că a durat puțin mai mult decât a preconizat. Și a fost dureroasă despărțirea, chiar dacă nici împreună nu mai puteau fi.

„Am avut 55 de certuri cu el într-un an! Ne luam din nimic, ne-am certat odată o săptămână întreagă! Intrase zâzania în noi. Dacă îl contaziceai, imediat se supăra. Nu am mai știut cum s-o dau cu el.

Și când n-am mai știut cum s-o dau, am zis: gata, divorțez! Avea momente când îl apucau niște nervi. Avea absolut totul să fie fericit, dar el era nervos!”, a mărturisit Rona Hartner, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

“Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. ”, a declarat Rona Hartner, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

 

 

Comentarii: