LIFESTYLE

A refuzat sau nu Dana Săvuică avansurile lui Giovani Becali? În trecut, îl ridica în slăvi pe fostul impresar

Presa mondenă a vuit după ce prima femeie din România care a pozat pentru Playboy, Dana Săvuică, a făcut dezvăluiri hot la Măruță în emisiune.

Mai exact, fostul model celebru în Epoca de Aur a fost invitată de moderator să spună tot sau îi ia gura foc, așa că Dana Săvuică a fost nevoită să dea numele a trei bărbați din show-bizz care i-au făcut avansuri și i-a refuzat.

Printre eternul playboy Adrian Enache și cuceritorul Cătălin Botezatu, s-a intercalat și un nume surpriză: Giovani Becali. Care însă, la o analiză mai atentă, nu mai pare chiar atât de surprinzător.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Dacă-l sun în toiul nopții, mă ajută!”

Astfel, dezvăluirea Danei Săvuică nu are darul de a tăia eventuale bârfe, ci mai mult, în ceea ce privește flirtul cu Giovani Becali, oamenii deja se întreabă dacă modelul a spus cumva adevărul, în sensul că i-ar fi refuzat celebrului agent avansurile.

Și asta deoarece în urmă cu ceva ani, Dana Săvuică îi aducea adevărate ode lui Giovani. ”Giovani Becali este exact prototipul Nașului, și nu copiază el pe nimeni, nu intră în pielea personajului, are personajul în el. Așa se comportă el…

Un astfel de om puternic, cu multiple personalități și fațete, el arată fețele astea, știi cum e, pe unele le ascunde, pe unele le arată.”, spunea atunci Dana Săvuică despre omul de fotbal.

”Dacă aș avea vreodată o problemă, aș pune mâna pe telefon și l-aș suna în toiul nopții: Băi, Giovani, uite, mă ajuți?, sunt convinsă că m-ar ajuta.” mai completa vedeta, care a și fost singura persoană din presă care a și filmat acasă la Giovani, în celebra vilă construită după modelul Scarface.

 

 

Comentarii: