LIFESTYLE

De ce s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer? Iată motivul real

A fost o vreme când Nicoleta Luciu a primit meritat titlul de bomba sexy a României. Era cea mai dorită femeie și era, cel mai probabil, în visul secret al oricărui bărbat.

Însă apetisanta brunetă era deja ”luată”, și când povestea de dragoste dintre ea și Dinu Maxer a ajuns la final în anul 2005, lumea s-a întrebat care ar fi motivul?

Și asta pentru că după o relație de câțiva ani de zile, despărțirea n-a fost deloc prietenească, ba chiar s-a lăsat cu scandal.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Devenise proasta României!”

Când s-a rupt lanțul de iubire, Dinu Maxer n-a fost deloc cavaler cu fosta iubită. Și a făcut câteva declarații câteva neplăcute la adresa Nicoletei.

„În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look.

Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”, spunea atunci Dinu Maxer.

După ani și ani, când fiecare are propria familie și o duce bine-merci, actuala soție a lui Dinu Maxer, Deea, a lămurit care a fost de fapt problema reală.

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta!

Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a dezvăluit Deea Maxer, într-o emisiune tv.

 

 

 

 

Comentarii: