LIFESTYLE

A reînceput prigoana pentru copii! Bahmuțeanca și fostul soț, la procesul cu numărul 80!

Nu este loc de pace între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta tv și fostul soț milionar continuă lupta în instanță pentru cei doi copii. Și asta după ce magistrații au decis anul trecut ca cei doi băieții să locuiască la tatăl lor, iar Bahmuțeanca să aibă program de vizită și să-i ia la ea două weekenduri pe lună.

“Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreținere în cotă de 1/3 din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puțin de 1/3 din salariul minim net pe economie, câte 1/6 pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunțării prezentei hotărâri – 05.12.2019 și până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalității de exercitare a autorității părintești, ca neîntemeiată”, se arată într-o hotărâre mai veche a judecătorilor, la care Adriana a făcut apel.

Apel care se va judeca pe 24 februarie 2021, zi în care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană vor merge din nou la judecată și prilej pentru o nouă dispută în stilul care-i caracterizează.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vedeta tv a părăsit platoul unei emisiuni

Așa se face că zilele trecute, conflictul mocnit dintre cele două părți a izbucnit din nou, la fel de violent ca-n alte dăți.
Afaceristul a intervenit în direct la o emisiune unde Adriana Bahmuțeanu era invitată în studio și s-a ajuns rapid certuri și la jigniri.

”Copiii au venit bătuți de mama lor. Copiii mei au venit la mine, pentru că mama lor i-a alungat. Nu vorbesc cu nimeni. Nu am ce discuta. Pentru mine, ființa aia nu există, este moartă și îngropată! Nu e nimic macabru!

Pentru mine nu există! Băgați publicitate, să-i dați pastile să se calmeze! Ești tu persoană publică, vai mama ta! Ai fost persoană publică cât m-ai avut pe mine! De când nu mai sunt soțul tău, ești vai de mama ta!”, a atacat Silviu Prigoană.

”Copiii caută la tine bani și computere, asta caută, că i-ai cumpărat și cu asta basta. Deci, dacă acest individ mai aduce acuzații nefondate, îi trimit notificare. De ce s-a supărat atât de tare?

Calmați-l! Eu sunt persoană publică și dânsul este pensionar și vrea să mă denigreze în continuare, căci, cu asta se hrănește. Gata, am tolerat destul! Toată viața mea a fost o viață de lungi abuzuri! Ajunge! Sunt o ființă umană, nu am niciun dosar penal, nu am bătut niciun copil!”, a fost acuzația Adrianei Bahmuțeanu care a și părăsit studioul într-un final.

 

 

 

Comentarii: