LIFESTYLE

A suferit după divorț, dar trăiește iar ca o divă! Inelul cu care a fost cerută de nevastă Cristina Spătar costă cât un apartament

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai, într-o locație de ultra lux. Ca o adevărată regină care este, că doar așa i se spune – regina R&B-ului, cântăreața a primit de la afaceristul Vicențiu Mocanu, odată cu cererea, și un inel al cărui cost depășește suma de 100.000 de euro, scrie cancan.ro.

Cum să nu zică da? Mai ales că umblă vorba că și înainte să îi devină nevastă, la sfârșitul anului 2022, pe 10 decembrie cununându-se în secret, Cristina Spătar era răsfățată cu diamante și bijuterii ale căror costuri depășesc cifre de ordinul zecilor de mii de euro.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Cumva kharma pare să o răsplătească pe Cristina Spătar, care după o căsnicie de zece ani cu Alin Ionescu, s-au separat deloc prietenește în urmă cu șapte ani. Cristina și Alin sunt părinții a doi copii, Albert și Aida, dar nici asta n-a reușit să îi facă pe foștii soți să îngroape securea războiului.

Totul a culminat atunci când Alin Ionescu a vrut să-și instaleze actuala parteneră, pe Larisa Tănăsoiu, cu care are și un copil, în casă unde locuia artista și cu copiii lor Fostul soț al Cristinei Spătar a dat-o afară din vilă, iar vedeta s-a chinuit o vreme, ajungând chiar să-și vândă bijuteriile ca să aibă din ce să trăiască.

 

 

 

 

 

Comentarii: