LIFESTYLE

Pentru ei nu e criză? Jador și Dorian Popa se duelează în Lamborghini de câteva sute de mii de euro!

Dacă ar fi adaptate basmele lui Petre Ispirescu, prinții și zmeii zilelor noastre nu s-ar mai măsura în forța buzduganului sau a săbiilor, ci în ce are fiecare mai tare în garaj. După ce Dorian Popa a făcut senzație cu noul său Lamborghini, un alt cântăreț din noul val s-a lăudat cu ”bijuteria” pe patru roți în posesie.

Jador, că despre el este vorba, a postat un clip video cu bolidul de lux, cu mesajul „Fetița mea vine acasă”, anunțând astfel că în curând va deveni proprietarul unui Lamborghini Huracan.

”M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta.

CITEȘTE ȘI: Regulile ”de aur” pentru un abdomen de fier

Dacă îmi iau o mașină atât de scumpă, nu înseamnă că eu sunt alt om, am mașini mai scumpe, de fapt, decât aia, doar că e numele, de aceea spune lumea: Ce mașină misto are băiatul ăsta” a explicat Jador. Care în plină criză, a plătit o avere pe mașină, prețul unei asemenea mașini pornind de la 300.000 de euro, cel puțin, pe aproape, în funcție de dotări.

Recent, Dorian Popa își cumpărase un Lamborghini Huracan negru.„Eu imi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi-i l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea.

Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place” a spus Dorian Popa, despre mașina pe care tocmai și-a cumpărat-o din Italia.

 

 

 

 

Comentarii: