LIFESTYLE

”A vrut să se răzbune pe Prodanca și Reghe prin mine”! Pe cine arată cu degetul Adriana Bahmuțeanu

Câinii latră, Prodanca merge. Merge înainte cu viața și cu afacerile ei. Și, mai nou, merge înainte și cu lansările de carte. Anamaria Prodan a prezentat nu una, ci două cărți: ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, dar și ”Cântecul vieții mele”, cartea dedicată memoriei mamei sale, artista Ionela Prodan.

Bineînețeles că a venit lume cât cuprinde la eveniment, unii mai dornici de bârfă, alții, interesați de ce s-a întâmplat acolo. Adriana Bahmuțeanu a fost și ea prezentă.

Și a făcut unele mărturisiri interesante, în contextul divorțului ultramediatizat al Anamariei și al lui Laurențiu. ”Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang ca să lovesc în ea sau în el.

Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen.

E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează”, a mărturisit Bahmu, lăsând să se înțeleagă că fosta soție a lui Reghe ar fi persoana care vrea să lovească în cei doi.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Nu-i dă din avere

În actualul context, nu e de mirare că au apărut peste tot declarațiile primei soții a lui Reghecampf, Mariana. Cea care a spus că Anamaria trece acum exact prin ceea ce a trecut ea. Adică și ea ar fi fost părăsită pentru o altă femeie, adică Ana, care era însărcinată. Plus alte detalii și povești.

Prodanca a negat absolut tot. Și printre altele, a mărturisit și că Reghe i-a cerut ca după divorț să renunțe la numele lui. Ana, în schimb, l-a anunțat public că nu va lua nimic din averea familiei.

”Se vorbește mult despre averea noastră. El nu are de împărțit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moștenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Nu avem ce să împartim, nu avem pe ce să ne certăm”, a mai spus impresara.

 

 

 

Comentarii: