LIFESTYLE

Acuzată că vrea doar banii lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu face dezvăluiri din partaj

De mai bine de o săptămână, e circ mare la late night show-ul lui Capatos, cu divorțul lui Bădălău junior, fiu de fost ministru și politician din PSD, cunoscut însă și drept un mare devorator de domnișoare de oraș, el neratând practic nicio asistentă tv la modă.

Întors din vacanța din Maldive unde a fost cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău s-a plâns că s-a trezit brusc că nu-și mai poate vedea copiii, care locuiesc cu mama lor. A acuzat-o pe cântăreață de șicane, ca o face deliberat, ba chiar că i-ar fi cerut o sumă enormă de 15 mii de euro pe lună pensie alimentară, și face scandal degeaba fiindcă el e generos și le pune în cont mereu bani.

Ba mai mult, ca să-i demonstreze Claudiei că se agită degeaba, Bădălău junior a mers la INML și a dat probe pentru testul antidrog. Apoi a aruncat la Capatos în emisiune detalii din actul pe care trebuia să-l încheie cu mama celor doi copii ai săi la mediator.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

”A avut 200 de mii pentru amantă!”

Simțindu-se pusă într-o postură ingrată, solista a ieșit și a explicat de ce i-a cerut soțului ei o sumă mare. “După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta!

Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic!

Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui.

Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu vineri seara, în emisiunea Xtra Night Show.

 

 

 

Comentarii: