LIFESTYLE

2020, an de coșmar pentru Ramona Bădescu! Și-a pierdut tatăl și nu și-a botezat băiatul

Fiul Ramonei Bădescu are deja 1 an și 4 luni, iar vedeta se gândește că peste 2-3 luni, micul Ignazio va merge la creșă. A evitat până acum, de frica noului coronavirus.

”Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim.”, spune Ramona Bădescu într-un interviu pentru Click, acolo unde mărturisește că n-a apucat încă să-l creștineze.

”Încă nu am făcut botezul! Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm să facem un botez așa cum mi-aș fi dorit să îl facem, cu tradiția de familie a tatălui său, dar sper ca în primăvara aceasta să ne iasă și să reușim să sărbătorim cu toate persoanele pe care ni le dorim alături.”, spune vedeta.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Și-a adus mama în Italia!

Ramona Bădescu povestește și că fiul ei e bucățică ruptă din tatăl lui și că acum are ajutor de nădejde: mama ei locuiește cu ea în Italia.

”Da, mama e cu mine din luna decembrie în Italia. Imediat după ce și-a îndeplinit toate datoriile privind cele creștinești pentru înmormântarea lui tata și pentru zilele ce au urmat, efectiv am “răpit-o” și am adus-o la mine, să stăm împreună și să se bucure de nepoțelul ei.”, spune artista care este convinsă că împreună au reușit să depășească pierderea tatălui ei mai ușor.

”Anul 2020 a fost cel mai urât an din viața mea, marcat de apariția acestui virus necruțător care mi l-a luat pe tata în luna noiembrie, chiar cu 12 zile înainte de ziua mea.

Am trecut printr-un moment foarte trist și greu de explicat, pentru că oricât am fi de mari sau maturi sau în vârstă, părinții rămân pentru noi așa cum îi vedeam când eram mici.”, spune Ramona, pe care o doare foarte tare că nu a putut să-i fie alături părintelui ei.

”În afara faptului că l-am pierdut pe tata, mă tot gândesc și îmi pare rău că nu am reușit să îi pot da o ultimă îmbrățișare, având în vedere faptul că în Italia, în acel moment situația nu era una bună, nu am putut să vin acasă, dispozițiile date aici din cauza pandemiei și restricțiile nu mi-au permis acest lucru.”, completează vedeta.

 

 

 

Comentarii: