LIFESTYLE

Adele a fost găsită prăbușită în culisele unui concert: Care a fost explicația dată de artistă

Adele a fost găsită prăbușită în culisele unui concert: Care a fost explicația dată de artistă. Adele s-a prăbușit în culise în timpul concertului său din Las Vegas, unde urmează să aibă și alte apariții în lunile următoare, a relatat presa străină.

Potrivit relatărilor, cântăreața de renume mondial a fost găsită pe podea de un membru al echipei sale, zăcând neajutorată, în agonie și plângând.

CITEȘTE ȘI: Dependența cu care se luptă Adele: Îi e mai greu decât atunci când a renunțat la băutură

Adele a fost găsită prăbușită în culisele unui concert: Care a fost explicația dată de artistă

Cântăreața ar fi fost incapabilă să se țină pe picioare sau să facă vreo mișcare și, cumva, cu ajutorul unuia dintre membrii echipei sale, a reușit să-și recapete calmul și să se ridice în picioare, dar cu țipete teribile de durere.

Când starea ei s-a stabilizat, Adele a revenit pe scenă în fața publicului, dar le-a dezvăluit fanilor săi că suferă de sciatică de ceva vreme și a mulțumit pentru ajutorul care i-a fost acordat imediat în culise.

„Cineva a trebuit să vină și să mă ridice de pe podea”, a recunoscut cântăreața, iar apoi a explicat că a trebuit să ia o scurtă pauză pentru că unul dintre picioare a început să îi amorțească.

Problema nu este recentă

Adele vorbește despre dureri cronice de spate încă de la începutul acestui an . La vremea respectivă, potrivit presei americane, ea „șchiopăta” pe scenă în timp ce vorbea cu fanii despre problema ei de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Cântăreața Adele, spectaculoasă la 33 de ani! Cum a reușit să dea jos 45 de kilograme!

Concret, în timpul uneia dintre reprezentațiile senzaționale ale emisiunii „Weekend with Adele” de la Coliseum , cântăreața a glumit că a trebuit să se târască din cauza problemei sale de sciatică, scrie Fakti.

Comentarii: