LIFESTYLE

Dependența cu care se luptă Adele: Îi e mai greu decât atunci când a renunțat la băutură

Photo by Samir Hussein/WireImage

Dependența cu care se luptă Adele: Îi e mai greu decât atunci când a renunțat la băutură. În ciuda faptului că este una dintre cele mai faimoase artiste pop ale vremurilor noastre și că fiecare dintre melodiile sale a devenit un hit instantaneu, Adele a dezvăluit recent că a trecut prin momente foarte grele în viața ei, unul dintre acestea având legătură cu dependența cu care se luptă în prezent.

Dependența cu care se luptă Adele: Simt durerea în cap de parcă cineva mi-a înfipt o șurubelniță în el

Adele, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru The Sun că a încercat să renunțe la cafea în ultima vreme, dar este atât de obișnuită cu băutura cu cofeină încât îi este greu în acest moment.

CITEȘTE ȘI: Ce se va întâmpla cu Prințul Harry dacă va divorța de Meghan: Va fi primit înapoi în Marea Britanie?

Pentru mulți, o doză matinală de cafea este singura soluție posibilă pentru a începe ziua în mod normal și pentru a continua într-un ritm adecvat.

„Am decis recent să nu mai beau cafea și am avut migrene timp de o săptămână. Am avut o durere de cap teribilă timp de două zile. Mă simțeam de parcă cineva îmi înfipsese o șurubelniță în cap”, a declarat Adele pentru The Sun.

Ce este mai greu: să renunți la țigări sau să renunți la cafea?

„Este mai greu decât atunci când m-am lăsat de fumat”, a mai împărtășit cântăreața. Cu toate acestea, în ciuda durerii și a disconfortului extrem, Adele a decis cu fermitate să lupte cu ea însăși și să ducă lucrurile până la capăt. Din păcate, ea recunoaște că, pentru a compensa lipsa cofeinei, a băut 25 de cafele decofeinizate într-o singură zi.

CITEȘTE ȘI: Cum a murit fratele mai mare al lui Ștefan Bănică Jr: Actrița care a asistat la evenimentul tragic

Va dezvolta oare o nouă dependență – de data aceasta de cafea decofeinizată? Probabil că vom afla destul de curând.

Comentarii: