LIFESTYLE

Adelina și Cristi Chivu, în mijlocul infernului din Italia! Mărturiile soției fostului căpitan al naționalei

În Italia, situația e tragică, iar sute de mii de români simt pe pielea lor aceasta nenorocire. Printre acești români sunt și Adelina Chivu, soțul ei, Cristi Chivu, și de fetele lor. Adelina Chivu i-a povestit Simonei Gherghe ce se întâmplă în Italia și cum gestionează autoritățile haosul produs din cauza coronavirusului.

Adelina nu este speriată de ce se întâmplă, deoarece nu se teme pentru viața familiei sale, dar a tras câteva semnale de alarmă.

„Adelina mi-a povestit cum trăiesc ei zilele acestea, care e atmosfera pe străzile milaneze, ce îi sperie, dar și cu ce își umplu zilele de stat în casă. Fetele lor fac cursuri online, de mai bine de o săptămână nu mai ies din casă și au fost nevoiți aproape să învețe o nouă viață. E o situație excepțională, cu care s-ar putea confrunta și România. Deocamdată, la noi e bine. Dar aș vrea să știm la ce să ne așteptăm. Trăim vremuri speciale”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Citește și:  Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Medicii decid cine trăiește și cine moare”

„Unii care au peste 60 de ani sunt puși cu semnul de întrebare la aparatul de respirat, deci medicii hotărăsc cine trăiește și cine moare. Noi nu mai ieșim din casă decât la farmacie sau la supermarket. În rest, nu ieșim deloc. Totul e închis, restaurante, tot. Comenzi online e cam greu să faci. Nu avem cunoștințe care s-au îmbolnăvit, avem doar care au intrat în contact cu oameni infectați și stau în carantină acasă. Sunt mai puține mașini pe stradă, în schimb, mai multe ambulanțe, carabinieri. Am înțeles că te opresc, și dacă ai angajați sau menajere trebuie să le dai în scris că sunt trimiși de tine”, i-a povestit Adelina Chivu Simonei Gherghe.

Adelina Chivu a renunțat la televiziune, după ce s-a măritat cu fostul căpitan al echipei naționale de fotbal Cristian Chivu. E fericită în postura de mamă şi soţie, aşa că nu îi e dor să se întoarcă pe sticlă. Adelina și Cristi Chivu au împreună două fetițe.

 

Comentarii: