LIFESTYLE

Adevărul despre Maria Ciobanu: mai poate sau nu să cânte? Ionuț Dolănescu n-a mai rezistat

Cine iubește muzica populară, folclorul românesc, nu are cum să n-o divinizeze pe Maria Ciobanu. De aceea, pasul în spate făcut marea artistă a poporului i-a întristat pe cei mai mulți. Mai ales că Ionuț Dolănescu a făcut anunțul tranșant: s-a retras acum 4 ani și nu va mai urca pe scenă.

Dar vestea bună pe care cântărețul o dă despre mama lui e că vocea i-a rămas intactă la 84, și cântă ca-ntotdeauna.
Așa că bucuria a fost maximă pentru fanii Mariei Ciobanu, care zilele acestea este în țară, și care a avut un motiv de suflet ca să revină. Și chiar să cânte la botezul nepotului Stelianei Sima, prietena ei dragă.

Celebra artistă a fost introdusă în program de un discurs emoționant al fiului ei Ionuț. Care le-a urat de bine invitaților și sărbătoriților și a promis că îi vor cânta bebelușului și la… nuntă!

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Nu știu dacă mai pot!”

Desigur că Maria Ciobanu a fost înduioșată până la lacrimi de cuvintele fiului ei. Și a ținut și ea propriul discurs.
„Mulțumesc, dragul mamei! Nu mă lăuda așa de tare…ești fiul meu și e normal să mă lauzi. Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu.

Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie. Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America.

S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim. Cu toții să fim sănătoși, că cea mai mare avere a omului este sănătatea.

Vă mulțumesc că m-ați susținut ani de zile și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea. Dacă mă țin mintea și picioarele. Nu știu dacă mai pot să cânt că de doi ani nu am mai cântat.”, le-a transmis Maria Ciobanu tuturor celor de la botezul primului nepot al Stelianei Sima.

 

 

 

 

Comentarii: