LIFESTYLE

Prodanca, mesaj uluitor în plin scandal de divorț cu Reghe: ”Dumnezeu mi-a făcut dreptate!”

După ce a devenit din ce în ce mai clar că așa-zisul cuplu perfect din show-bizz Prodanca-Reghe se destramă, apar tot mai multe detalii nepovestite până acum.

Tabloidele se întrec în povești cu amante și amanți, bani, cadouri, în timp ce Anamaria Prodan pare să fie singura dintr-un ”alt film”. În timp ce curg dovezile – declarația lui Reghecampf că vor divorța, faptul că el a plecat din domiciliul conjugal, că și-ar fi adus deja partenera la Craiova și chiar și-a scos verigheta de pe deget, Prodanca o ține pe a ei.

Inițial a recunoscut pentru playsport.ro că a vorbit despre divorț, sanchi, ea l-ar fi cerut, ca apoi să se întoarcă din nou la atitudinea de negare a tot ceea ce apare prin presă. Unde se spune că soțul i-a dat ultimatum până în septembrie: ori bagă ea divorț, ori dacă nu, merge el la tribunal.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Se vor ruga să-i ia mai repede Dumnezeu!”

Și evident, unde și-a canalizat Anamaria Prodan toată frustarea? Pe presă, ca și cum presa ar fi vinovată de ce se întâmplă în casa ei. În timp ce antrenorul nu catadicsește ca să nege sau să zică ceva, impresara ia foc când citește despre așa-zisele amante ale încă bărbatului ei.

”Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea.

Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem?”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

”Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit.

Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a mai scris Anamaria Prodan.

 

 

Comentarii: