HOROSCOP

HOROSCOP 13 august 2021

Berbec Noi idei îți dau târcoale, dar ești prea distras de forfota din jurul tău ca să le observi. Nu te teme că nu-i vei putea susține pe prietenii tăi, deoarece ești prea implicat în munca ta. Vei găsi o cale să împaci eforturile tale cu atenția acordată celorlalți. Te miști cu fluiditate și impresionezi prin grația cu care depășești obstacolele.

Taur
Preferi locurile liniștite și discrete, dar nu ai ce face dacă parteneriatele de afaceri cer expunere publică. Ai multe lucruri de discutat cu echipa ta, organizezi întâlniri și mergi la evenimente. Relațiile personale te solicită mai mult decât de obicei, dar vei avea și momentele tale de liniște, nu-ți face griji.

Gemeni
Trebuie să fii atent la tranzacțiile financiare de azi, deoarece pot avea efecte pe termen lung. O atitudine mai conservatoare în privința cheltuielilor te-ar putea scăpa mai târziu de probleme financiare. Investițiile înțelepte sunt la îndemâna ta dacă te hotărăști să profiți de oportunitățile care ți se oferă.

Rac
Trebuie să abordezi cu mai multă distanță situațiile, pentru că poți fi șantajat emoțional de unii oameni. Indiferent că sunt chestiuni personale sau profesionale la mijloc, se vor găsi unii care să apeleze la compasiunea ta pentru câștigul lor personal. Nu te lăsa intimidat și nu intra în joc, altfel riști tot felul de probleme.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

Leu
Întâlnirea cu un vechi adversar te ajută să înțelegi cât de departe ai ajuns în urmărirea ambițiilor tale. Dacă aveai îndoieli în privința realizărilor tale, e timpul să le risipești, pentru că lucrurile arată cu totul altfel, poate mult mai bine decât ai fi sperat. Stai departe de discuțiile aprinse, chiar dacă crezi că poți clarifica o situație potențial explozivă.

Fecioară
Te oprești la jumătatea drumului când trebuie să iei niște decizii importante, ceea ce îți atrage o mulțime de critici. Ai nevoie de încurajare din partea unor persoane apropiate însă îți vine greu să o ceri. Preferi să te descurci singur, chiar dacă te împotmolești vizibil. Cineva vine în ajutorul tău în mod surprinzător.

Balanța
Răbdarea ta proverbială lipsește azi, chiar dacă, în fond, nimeni nu-ți dă motive de supărare. Vrei să acționezi în stilul tău, iar reacțiile prea lente ale celorlalți te scot efectiv din sărite. Poate ar trebui să le spui foarte clar ce aștepți de la ei, ai putea fi uimit de ceea ce poți obține procedând astfel.

Scorpion
Ai puterea să reinstaurezi pacea în cercul tău de prieteni, pentru că influența ta e imensă. Dacă ai fost cel care i-a adus pe acești oameni împreună, ești singurul care poate regla lucrurile spre beneficiul tuturor. Poți organiza o cină sau o ieșire în oraș, astfel încât să creezi un spațiu liniștit pentru conversație.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Săgetător
E vremea să mergi pe o nouă cale pe planul sentimental. Dacă până acum ai așteptat ca celălalt să facă primul pas, e timpul să schimbi această situație. Spune ce gândești, pentru a vedea cum îți răspunde cealaltă persoană. Nu te teme să fii absolut onest; ți-a lipsit curajul până acum, iar rezultatul a fost că te-au copleșit tot felul de scenarii.

Capricorn
Profită de toate oportunitățile care îți ies în cale, chiar dacă nu știi unde te pot duce. Te gândești prea mult înainte de a acționa, iar asta îți taie elanul fără să-ți dai seama. E o perioadă favorabilă asumării riscurilor, astfel că întâmpină cu determinarea ta caracteristică fiecare ocazie care se ivește.

Vărsător
În ultima vreme, ți-ai neglijat viața socială, iar stresul tău a ajuns la nivel uluitor. Ai muncit mult prea mult, încărcându-te cu responsabilități greu de dus de unul singur. Te-ai sacrificat, deși unii te pot acuza de egoism pentru că n-ai mai dat niciun semn de viață. Poți să le explici cum stau lucrurile cu adevărat, dar nu e necesar să te justifici.

Pești
Te simți invincibil, chiar dacă ești asaltat de vești proaste. Preiei controlul cu o mână de fier și nu te lași până nu treci de toate obstacolele. Îți păstrezi cumpătul în fața unor contexte birocratice, chiar dacă nu ai mereu câștig de cauză. Liderul din tine se manifestă în forță când apar situații neprevăzute, unde gândirea la rece e tot ce contează…

 

 

 

 

Comentarii: